A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: Nyilatkozat) a SorozatClub.hu honlap (továbbiakban aloldalaival együttesen: Honlap) látogatói, regisztrált felhasználói és hírlevelére feliratkozott személyek, illetve a Honlapot bármely egyéb más módon igénybe vevő felek által Hegedűs Tibor, továbbiakban: Adatkezelő – részére megadott adatok nyilvántartására és kezelésére vonatkozik.

Az Igénybevevő személyes adatainak megadása nem kötelező, ugyanakkor a Honlapon történő regisztráció, valamint a SorozatClub.hu szolgáltatásainak igénybevételének feltétele lehet. Amennyiben ezen adatokat Igénybevevő önkéntesen az Adatkezelő rendelkezésére bocsátja, úgy elfogadja a jelen Nyilatkozatban foglaltakat és egyúttal kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak az Adatkezelő által történő tárolásához, elemzéséhez, összekapcsolásához.

A regisztráció, illetve a SorozatClub.hu szolgáltatásainak igénybevétele során megadott adatokat – eltérő rendelkezés hiányában – Adatkezelő semmilyen, az Igénybevevő által engedélyezettől eltérő célra nem használja fel.

Az igénybevevő regisztrációkor az alábbi adatokat köteles megadni:

  • E-mail cím: Bejelentkezési azonosítás miatt szükséges, illetve feliratkozás esetén erre az e-mail.címre lesz kiküldve a tartalom.
  • Felhasználónév: Bejelentkezési azonosítás, illetve a felhasználó azonosítása miatt szükséges, kereséshez, közzétett tartalmak melletti megjelenítéshez, úgymint hozzászólásnál, vagy kérdésfeltevésnél.
  • Jelszó: Bejelentkezési azonosításhoz szükséges.
  • Ip cím, böngésző adatok: felhasználási statisztikához szükséges.

 

Adatkezelő az Igénybevevő személyes adatait bizalmasan kezeli, az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges, jogszabályban meghatározott ideig. Adatkezelő a közreműködő igénybevételével történő kötelezettségei teljesítésén túl, az Igénybevevő előzetes hozzájárulása nélkül harmadik fél részére nem adja át az általa kezelt személyes adatokat.